Acțiune a polițiștilor și jandamilor pentru prevenirea faptelor antisociale pe Ostrovului

În dimineața zilei de ieri, 27 septembrie a.c., între orele 06:00 – 12:00, 28 de polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale și specialiști criminaliști, însoțiți de 12 jandarmi, au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale şi combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, a vieții și integrității persoanelor, în zone cu risc criminogen ridicat din municipiul Satu Mare, respectiv zona Ostrovului.

Activități similare au fost desfășurate de polițiști și jandarmi, în zonele cu risc criminogen ridicat din localitatea Socond.

Activitățile au vizat prinderea unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni, verificarea modului de respectare a legislației referitoare la normele de conviețuire socială, la regimul domiciliului și de evidență a persoanelor dar și activități specifice de legitimare/identificare de persoane.

Au fost conduse la sediul poliției 21 de persoane pentru stabilirea identității și a justificării prezenței lor în acel loc și a fost pus în executare un mandat de aducere, emis de organele de urmărire penală pe numele unei persoane care se sustrăgea de la cercetări.

Au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.220 de lei, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, și a faptelor privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on septembrie 28, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.