A.J.O.F.M. Satu Mare: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, în 20 octombrie

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare anunță desfăurarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 20.10.2017 la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Obiectivul principal al Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți îl reprezintă creșterea gradului de ocupare în rândul tinerilor, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și persoana în căutarea unui loc de muncă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante sau înființează noi locuri de muncă și sunt interesați să participe la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, sunt invitați să descarce de pe site-ul agenției atât chestionarele de participare la bursă, cât și ofertele de locuri de muncă și să le comunice la AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36, la telefon 0261/770237 sau e- mail: ajofm@sm.anofm.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 9, 2017. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.