Jandarmii sătmăreni au donat sânge pentru a-i sprijini pe cei bolnavi

În semn de solidaritate cu semenii aflați în suferință, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare au ales să ofere o șansă la viață donând sânge.

Având în vedere solicitarea primită din partea Centrului de Transfuzie Sangvină Satu Mare, dar şi apelurile făcute în mass-media locală pentru sprijinirea unor cazuri medicale grave, comanda Jandarmeriei Satu Mare a lansat o provocare cadrelor unităţii, şi nu numai, de a veni în sprijinul celor aflaţi în suferinţă.

Peste 40 de cadre ale unităţii participă voluntar la această activitate și doresc ca prin acest gest să determine cât mai multe persoane să ia atitudine și să conștientizeze că sângele donat poate salva mai multe vieți.

Suntem conștienți că iniţiativa noastră nu va rămâne solitară, ci va reuşi să mobilizeze cetăţenii capabili să doneze, pentru ca în final să ne atingem scopul propus: acela de a completa rezerva de sânge și să îi ajutăm astfel pe cei care au probleme de sănătate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 11, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.