Adrian Cozma candidează la funcția de vicepreședinte al Comisiei de Justiție din cadrul BPN al OT PDL

Tinerii democrat-liberali îşi aleg sâmbătă noua conducere în cadrul Convenţiei Naţionale Extraordinare (CNE) a Organizaţiei de Tineret a PDL care se va desfăşura la Palatul Parlamentului. La reuniunea tinerilor democrat-liberali va participa prim-vicepreşedintele formaţiunii, Andreea Paul, deputat de Țara Oașului, Satu Mare.

Cozma-PDLOrganizația Județeană de tineret PDL Satu Mare va fi reprezentată de 13 delegați, președintele acesteia, avocatul Adrian Cozma candidând pentru funcția de vicepreședinte în Comisia de Justiție și afaceri constituționale din cadrul BPN al OT PDL. “Sper că experiența politică și profesională dobândită până acum s-o pot aprofunda și fructifica în folosul partidului, dar mai ales al cetățenilor. Trebuie, în continuare, să ne facem treaba ca partid de opoziție și să semnalăm abuzurile și încălcările legale pe care actuala putere este tentată să le facă.

Am convingerea că PDL va aduce un aport considerabil în ceea ce privește proiectele legislative aflate în dezbatere, mă refer la modificarea Constituției și regionalizare.

Partidul Democrat Liberal se află la un nou început de drum, cu o echipă tânără, profesionistă și dornică de a moderniza România și de a schimba clasa politică actuală.

Nădăjduiesc că împreună cu noua echipă din OT PDL să reașezăm partidul acolo unde îi este locul și să apărăm adevăratele principii de dreapta, singurele care pot așeza România acolo unde îi este locul, în rândul țărilor moderne, a democraților autentice, europene. “

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 20, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.