Aur şi argint pentru România la Campionatele Europene de gimnastică

România încheie participarea la CE individuale de la Moscova cu 5 medalii, câştigate duminică. Vineri şi sămbătă, Larisa Iordache a mai cucerit două medalii, ambele de argint, la individual-compus şi sărituri, iar în prima finală de duminică, Flavius Koczi a cucerit argintul la sărituri.

larisa-epaLarisa Iordache a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de la Moscova în concursul la bârnă. Diana Bulimar și Flavius Koczi au luat argintul. Iordache şi Bulimar au cucerit argintul şi bronzul în finala la sol.

Gimnasta Larisa Iordache a cucerit, duminică, medalia de aur, iar Diana Bulimar pe cea de argint, în finală la bârnă, la Campionatele Europene individuale de la Moscova. Diana Bulimar a intrat a treia în finala de la bârnă şi a fost notată cu 14.833, obţinând medalia de argint. Larisa Iordache a fost a şaptea pe lista de start, evoluţia sa foarte bună fiind notată cu 15.266. Medalia de bronz a revenit rusoaicei Anastasia Grishina (14.366).

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 21, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.