A.J.O.F.M. Satu Mare organizează luna aceasta cursuri de calificare pentru 14 deținuți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare în urma Protocolului încheiat cu Penitenciarul cu regim închis Satu Mare, va demara în data de 19.10.2017 la sediul penitenciarului, un curs de confecționer asamblor articole din piele și înlocuitori pentru 14 deținuți care mai au cel mult 9 luni până la eliberare.

Acest curs va permite ca persoanene private de libertate care îndeplinesc condițiile de studii cerute în calificarea respectivă să urmeze orele de teorie și practică prevăzute în programa cursului, iar după finalizarea acestuia să se poată reintegra mai ușor pe piața muncii.

Tot în data de 19.10.2017, în Negrești Oaș va demara un curs de instalator apă canal pentru 14 persoane.

La Satu Mare sunt în pregătire două cursuri, unul de contabilitate cu 14 persoane și un curs inspector resurse umane tot cu 14 persoane.

Persoanele care nu au un loc de muncă și doresc să urmeze un curs de calificare gratuit, sunt așteptate la sediul A.J.O.F.M. Satu Mare strada Ion Ghica nr .36 la compartimentul de formare profesională.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 18, 2017. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.