Expoziție de artă fotografică „Winter story”, semnată Balási Csaba (M.FIAP) la castelul din Carei

Vineri, 27 octombrie 2017, începând cu ora 17.00 în sala de expoziții de la parterul castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de artă fotografică intitulate „Winter story” a artistului Balási Csaba (M.FIAP) din Miercurea Ciuc.

Expoziția organizată cu sprijinul Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei, Direcției de Cultură și Sport Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, va putea fi vizitată până la data de 10 noiembrie 2017. Intrarea la eveniment este liberă!

Balási Csaba s-a născut la 24 februarie 1957 în Miercurea Ciuc. După absolvirea liceului la profilul matematică-fizică, urmează cursurile Universității Tehnice din Iași, obținând diploma de inginer în 1980. Începând cu 1978 devine membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România, membru fondator și secretar al clubului foto din Harghita. Din 1992 devine membru al Asociației Jurnaliștilor din România.

În 2003 devine membru fondator și vicepreședinte al Federației Internațonale a Artiștilor Fotografi Maghiari. În 2006 obține titlul de excelență din partea Federației Internaționale a Artiștilor Fotografi. Tot în 2006 devine membru al Asociației Artiștilor Fotografi din Germania. În 2007 devine vicepreședinte al Asociației Artiștilor Fotografi din România. Peste 2000 dintre fotografiile sale au fost expuse pe cinci continente în cadrul unor saloane și expoziții de fotografie cu juriu internațional.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 23, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.