Defecțiune de server și reprogramări la Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor

Referitor la defecțiunile de ordin tehnic la nivelul unui server central din cauza cărora nu se vor putea desfășura activități cu publicul la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Instituția Prefectului Județul Satu Mare aduce la cunoştinţă publică faptul că toate persoanele programate pentru joi, 26 octombrie 2017, au fost reprogramate pe miercuri, 01 noiembrie 2017 exact la aceleaşi ore la care s-au programat iniţial.

Deşi în zilele de miercuri cetăţenii se pot prezenta la biroul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor fără programare, din cauza situaţiei existente miercuri, 1 noiembrie 2017 va fi permis accesul doar persoanelor reprogramate.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp.

Imediat ce situația va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetățenilor.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 26, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.