Accident rutier cu trei victime pe DJ 192, între Odoreu și Băbășești. O femeie a decedat

În cursul zilei de azi, la ora 13:30, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DJ 192 între localitățile Odoreu și Băbăşeşti.

La faţa locului au fost dislocate: o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială pentru stingere cu apă și spumă şi trei ambulanţe tip S.M.U.R.D. (două echipaje de Prim Ajutor calificat și unul de Terapie Intensivă Mobilă).

În urma impactului violent, dintre o autoutilitară și un autoturism au rezultat trei victime, dintre care două încarcerate și una care a reușit să se autoevacueze.

Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea celor două persoane încarcerate, șoferul (un bărbat de aproximativ 54 de ani), care după acordarea primului ajutor medical a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe Satu Mare și pasagerul din dreapta (o persoană de sex feminin de aproximativ 49 de ani), care era în stare de inconștiență. Din nefericire, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată.

Pentru şoferul autoutilitarei s-a intervenit în vederea evaluării stării de sănătate, acesta refuzând transportul la unitatea spitalicească.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 26, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.