Moment important pentru actorii Teatrului de Nord Satu Mare. Începe noua stagiune

La Teatrul de Nord Satu Mare se muncește cu spor pentru spectacolele din acestă nouă stagiune care are în prim plan titluri importante și actori deja consacrați și apreciați, nu doar pe plan local, cât și pe plan național.

Secția română deschide această stagiune cu piesa “Revizorul” care va avea avanpremiera vineri, 27 octombrie la ora 19.00, în timp ce premiera este programată duminică, 29 octombrie la ora 19.00.

Secția maghiară a înscris deja un succes în acest sens, performanța actorilor din piesa “Casa Bernardei Alba” fiind aplaudată îndelung la scenă deschisă, în deschiderea stagiunii pe 13 octombrie.

Așa cum a anunțat deja la începutul lunii septembrie, instituția Teatrului propune și anul acesta spectacole pentru toate categoriile de vârstă. Piesele îmbracă o abordare nouă și în același timp plină de suspans, așa încât, Teatrul de Nord dorește să stârnească și în această nouă stagiune interesul și simpatia publicul sătmărean, deja nerăbdător să vadă spectacolele la care actorii au muncit câteva luni de zile.

Bineînțeles că și cei mici vor fi în prim plan, și special pentru ei se vor pune în scenă o serie de spectacole, două dintre ele fiind prezentate de către Teatrul Municipal Baia Mare.

Programul detaliat al stagiunii Teatrului de Nord Satu Mare este afișat pe site-ul oficial al instituției: www.teatruldenord.ro, iar biletele pentru spectacole se pot găsi la Casa de bilete de pe strada Horea.

Vă reamintim că spectacolele și evenimentele organizate de Teatrul de Nord Satu Mare sunt sprijinite financiar de Primăria Municipiului Satu Mare, municipiul Satu Mare fiind singura reşedinţă de judeţ din România care are în subordine un teatru cu două secţii şi o filarmonică.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on octombrie 27, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.