Un sătmărean a încercat să se spânzure în acest sfârșit de săptămână

În intervalul 19-22 aprilie, la Unitatea de Primire Urgențe a SJU Satu Mare au primit asistență medicală un număr de 426 persoane din care 103 au fost copii. De asemenea, trei sătmăreni au încercat să se sinucidă.

spital smUn număr de opt persoane s-au prezentat la UPU după ce au fost înțepate de căpuse. Printre aceștia s-a aflat și un copil în vârstă de doi ani și jumătate. Alte șapte persoane au ajuns la UPU după ce au fost agresate, alte opt în stare avansată de ebrietate, patru după ce au fost mușcate de câini și alte trei după ce au fost victime ale unor accidente rutiere.

Un număr de trei persoane au ajuns la UPU în urma unor tentative de sinucidere (două femei și un bărbat), prin ingestie de medicamente (două persoane) și prin spânzurare. Pentru două persoane s-a luat decizia internarii în secția de Psihiatrie, iar o persoană a fost internată pe A.T.I.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 22, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.