Zeci de seniori sătmăreni premiați pentru fidelitate, la 50 și 60 de ani de căsătorie

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, împreună cu viceprimarii Doina Feher și Adrian Albu, au premiat joi, 9 noiembrie, cele mai longevive cupluri ale municipiului Satu Mare. Evenimentul a avut loc într-un cadru festiv, în sala de ședințe a Consiliului Județean.

De această dată, 41 de cupluri care au împlinit în acest an 50 de ani de căsătorie și 5 cupluri care aniversează 60 de ani de căsătorie au primit diplome de fidelitate din partea oficialităților, precum și un premiu în valoare de 500 de lei pentru fiecare familie.

“Acestor oameni deosebiți se cuvine să le acordăm respect, să le fim alături, nu doar azi, ci în fiecare zi în care ne putem bucura de prezența lor. Timp de 50 sau 60 de ani au fost împreună, la bine și la greu, iar asta este mare lucru. Dumneavoastră, stimați seniori, vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru familiile dumneavoastră, pentru orașul nostru și pentru comunitatea noastră. Vă mulțumesc pentru exemplul pe care ni-l dați și vă felicit sincer pentru longevitatea căsniciei dumneavoastră!”, a declarat la începutul premierei, primarul Kereskényi Gábor.

După jumătate de secol de conviețuire, o parte dintre cuplurile prezente la eveniment au ținut să împărtășească cu ceilalți participați secretul longevității căsniciei lor. Momentul a fost unul deosebit de emoționant, seniorii mărturisind că momentul festiv însemnă mai mult decât o festivitate de premiere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 9, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.