Cerc pedagogic al profesorilor de matematică, la Colegiul Tehnic ”Unio-Traian Vuia”

Vineri, 10.11.2017, la Colegiul Tehnic „Unio-Traian Vuia” s-a desfăşurat cercul pedagogic aferent semestrului I la matematică. Tema abordată a fost: Strategii de pregătirea examenelor naţionale.

Profesorii prezenţi au asistat la o lecţie deschisă recapitulativă, gândită sub forma unei ore de consultaţie, elevii participanţi fiind din mai multe clase de liceu, toţi dornici de a se pregăti pentru examenul de bacalaureat.

S-au pregătit exerciţii care au fost extrase din mai multe manuale, ceea ce a constituit punctul de pornire pentru discuțiile ulterioare, referitoare la manualele alternative şi criteriile de alegere a acestora.

În continuare a fost prezentat un referat intitulat “Creativitate şi imaginaţie-metode şi procedee folosite în activitatea didactică”.

Cercul pedagogic a fost organizat de profesoarele Al Akel Eva şi Albert Iudith, cu sprijinul directorului, prof. dr. Popescu Vlaicu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 11, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.