Tinerele din PDL se leapădă de EBA. O au ca model pe Elena Udrea

Elena Băsescu este taxată de tineretul PDL pentru gafe. Tinerele membre democrat-liberale nu se mai uită acum cu admiraţie către mezina preşedintelui, ci către Elena Udrea sau Andreea Paul. Veniţi la Bucureşti să-şi aleagă liderii, tinerii din PDL s-au plictisit rapid de discursuri, aşa că fiecare şi-a făcut de lucru cum a ştiut mai bine.

elena-basescuApuse sunt vremurile când mezina preşedintelui era aleasă cu 99% din voturi în fruntea tinerilor membri PDL. Pentru că ştie să se îmbrace, Elena Udrea este acum preferata domnişoarelor democrat-liberale. "Ce model ai în politică?, a fost întrebată una dintre participante. "Pe doamna Udrea. De ce? Că se îmbracă draguţ. Şi Elena Băsescu nu? Nu Elena Băsescu, nu sunt fan". De ce nu şi Elena Băsescu? Trebuie să mai învețe limba română".

În rândurile tineretului democrat liberal sunt însă şi mulţi nehotărâţi, cum ar fi cei ai căror mentori au părăsit între timp partidul. La nicio oră de la începerea congresului o parte dintre tinerii democrat-liberali avea deja gânduri de ducă. De discursuri s-au plictisit repede aşa că în sală a fost un du-te-vino continuu. Grăbite să-şi părăsească locurile, unele domnişoare şi-au uitat pantofii.

Realitatea.net

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 22, 2013. Filed under Național. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.