Trei centre de colectare a deșeurilor electronice și electrocasnice, în Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare, în colaborare cu Serviciul Local de Colectare și Asociația Română pentru Reciclare organizează sâmbătă, 25 noiembrie, o acțiune de colectare gratuită a deșeurilor electrice și electrocasnice. Sătmărenii sunt invitați să aducă deșeurile electrice și electronice, în intervalul orar 9.00- 16.00, la unul dintre punctele de colectare de mai jos:

Centrul de colectare DEE RoRec, str. Depozitelor nr.23; lângă Școala Generală “Mircea Eliade”, cartierul Micro 14; lângă Școala Generală Nr.10, Piața Titulescu.

Cetățenii municipiului Satu Mare pot veni cu deșeurile electrice la unul dintre punctele de colectare provizorii amenajate pe perioada acțiunii sau pot suna la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea fără nici un cost de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție a deșeurilor electrice grele sau voluminoase.

În cadrul acțiunii se urmărește colectarea corectă a oricărui aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, echipamente care pot avea în componența lor elemente nocive pentru mediu și sănătatea populației.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 15 noiembrie 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.