Sâmbătă la Castelul din Carei va avea loc o expoziție aniversară de acuarelă Bogáti Sándor

Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, începând cu ora 16.00, în Sala Cavalerilor a castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției aniversare de acuarelă „Centenarium”, în memoria artistului careian Bogáti Sándor, de la a cărui naștere se împlinesc 100 de ani.

Alături de culorile bogate ale toamnei pe care le găsim în natură, lucrările artistului Bogáti Sándor vor introduce și în interiorul castelului o bogăție de culori.

Expoziția va cuprinde lucrări de acuarelă, realizate de Bogáti Sándor și selectate de membrii familiei și are o dublă semnificație, în acest an împlinindu-se 100 de ani de la nașterea artistului și 20 de ani de la trecerea acestuia în neființă.

Momentul muzical va fi realizat de nepotul artistului, Bogáti-Bokor Ákos. Expoziția va putea fi vizitată până la data de 3 decembrie 2017.Intrarea la eveniment este liberă!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 16, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.