Concurs de creație poetică, desen și fotografie de Ziua Națională a României, la Carei

Direcția de Cultură și Sport a Primăriei Carei, în colaborare cu Biblioteca Municipală Carei, anunță organizarea concursului de creație poetică, desen și fotografie cu prilejul aniversării a 99 ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918. Tema concursului: „România, țara mea frumoasă!”.Concursul se va desfășura pe două secțiuni (gimnaziu și liceu) și se adresează atât școlilor din municipiul Carei cât și celor din alte localități.

Regulament:; poeziile vor fi tehnoredactate pe coli A4; desenele vor fi realizate pe coli A3;fotografiile vor fi realizate alb-negru sau color pe coli A4.

Lucrările vor fi predate la sediul Bibliotecii Municipale Carei sau pe adresa de e-mail bibliotecamunicipalacarei@yahoo.com (în cazul poeziilor) și vor conține numele și prenumele participantului, clasa, școala de unde provine și numele și prenumele profesorului coordonator.

Data limită pentru predarea lucrărilor este 28 noiembrie 2017. Cele mai bune creații vor fi premiate cu cărți și diplome, iar desenele vor fi expuse timp de o săptămână în Castelul Károlyi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 20 noiembrie 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.