Primăria a plantat 2.500 de puieţi de stejar în zona industrială de pe B-dul Lucian Blaga

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica împreună cu viceprimarul Marcela Papici şi administratorul public Dan Băbuţ au participat luni, 22 aprilie, la acţiunea de plantare de copaci organizată în colaborare cu Direcţia Silvică Satu Mare.

 

Evenimentul s-a desfăşurat în zona industrială situată pe Bulevardul Lucian Blaga şi încheie seria plantărilor de stejar organizate de Primăria Satu Mare şi Direcţia Silvică pe raza municipiului.

 

Acţiunea de plantări de puieţi de stejar a demarat în data de 10 aprilie pe Drumul Puţurilor de la capătul străzii Botizului unde au fost plantaţi 2.500 puieţi. S-a continuat pe parcela de lângă drumul de ocolire spre Lazuri unde au fost plantaţi 4.600 de puieţi şi s-a încheiat luni în zona industrială cu plantarea unui număr de 1.600 de puieţi, pentru că aceştia încep să intre în vegetaţie. În total au fost plantaţi 8.200 de puieţi de stejar.

 

Edilul şef va susţine ori de câte ori va avea ocazia campanii şi proiecte pentru protejarea vegetaţiei existente şi va participa la extinderea zonelor verzi din municipiul Satu Mare.

 

Foto: 

 

plantari primarie

plantari primar3

plantari primar 2

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 22 aprilie 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.