Manifestări cultural-educative organizate la Ardud în cinstea Zilei Naționale a României

În oraşul Ardud, de 1 Decembrie 2017 vor fi organizate manifestări cultural-educative consacrate istoriei patriei, care vor marca Ziua Naţională a României, sub egida Primăriei oraşului Ardud şi a Casei de Cultură „Dr. Augustin Mircea”.

Activităţile comemorative dedicate acestei zile cuprinzând ceremonialul de depuneri de coroane şi jerbe de flori, vor avea loc după cum urmează:

ora 10:30 – Mădăras, la Monumentul Eroilor din localitate;
ora 11:00 – Baba Novac, la Monumentul lui Baba Novac din localitate;
ora 11:30 – Gerăușa, la Monumentul Eroilor din localitate;

Ora 12:00 – în fața Monumentului Dr. Augustin Mircea din Parcul Central din Ardud va avea loc ceremonialul de depuneri de coroane și jerbe de flori, slujba de mulțumire Te Deum oficiată de către un sobor de preoți și un program cultural-artistic împreună cu Corul de copii „Ardente” și folkistul George Negrea.

Cercul de pictură și desen al Casei de Cultură „Dr. Augustin Mircea”, coordonat de către dna. prof. Virginia Pișcorean organizează cu ocazia Zilei Naționale a României, în perioada 28.11 – 10.12.2017, o expoziție de picturi, realizate de către copiii din orașul Ardud, având ca temă „România în viziunea micilor artiști”. Expoziția va avea loc în incinta Primăriei din Ardud.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 28, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.