Joi continuă seria spectacolelor lectură inițiate de Trupa Harag György la Teatrul de Nord

Joi seara, începând cu ora 19.00 va avea loc următorul spectacol lectură al seriei inițiate de Trupa Harag György. Intrarea la spectacolul susținut în bufetul Teatrului de Nord este liberă.

Trupa Harag György a pornit în acest an proiectul §O dramă pe lună§, în cadrul căruia, în fiecare lună, se prezintă un spectacol lectură realizat pe baza unui text contemporan. Aceste spectacole facilitează o întâlnire mai directă dintre actor și spectator, respectiv introducerea evenimentelor teatrale în spații nonconvenționale.

Spectacolul acestei luni urmează să aibă loc pe data de 30 noiembrie începând cu ora 19.00 în bufetul Teatrului de Nord. Este vorba despre o piesă de Jean-Michel Ribes care este de fapt o succesiune de întâmplări hazlii legate între ele cu muzică și cântece.

Spectacolul este regizat de Pálffy Tibor, actorul Teatrului Tamási Áron din Sfântu Gheorghe.

Intrarea la spectacol este liberă. Pentru informații suplimentare vă rugăm să accesați pagina facebook a evenimentului: Havi Dráma Szatmáron.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 29, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.