Un ofițer și șase subofițeri jandarmi sătmăreni, înaintaţi în grad înainte de termen

Miercuri, 29 noiembrie a.c. jandarmii sătmăreni au îmbrăcat haine de sărbătoare pentru a participa la manifestările premergătoare aniversării Zilei Naţionale a României. În sala de şedinţe a Inspectoratului a fost organizată o întrunire festivă la care, Inspectorul – Şef, Colonel Ovidiu Popa a dat citire Ordinului Ministrului de avansare în grad a unui ofiţer şi a Ordinului Inspectorului – Şef de avansare în grad a șase subofiţeri.

Înmânarea noilor însemne de grad şi felicitarea celor avansaţi s-a făcut de către Inspectorul Şef al unităţii, care a transmis pe rând felicitări jandarmilor avansaţi pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului.

În conformitate cu Ordinul Ministrului Afacerilor Interne, cu data de 01.12.2017 se înaintează în gradul următor, înainte de termen astfel:

În gradul de colonel:
Locotenent colonel Vlad Gheorghe
În conformitate cu Ordinul Inspectorului Şef, cu data de 01.12.2017 se înaintează în gradul următor, înainte de termen astfel:

În gradul de plutonier adjutant şef

plutonier adjutant BĂCANU GABRIEL-VASILE

În gradul de plutonier adjutant :

plutonier major BRUDAŞCA FLORIN-SERGIU;

plutonier major BUZAŞ IOAN;

plutonier major DIHENEŞ NICOLAE-FLORIN;

plutonier major KURTI MARIUS;

plutonier major POP SEBASTIAN-VASILE.

Comanda unităţii transmite sincere felicitări tuturor celor avansaţi dorindu-le mult succes pe mai departe, precizând faptul că avansarea de astăzi aduce cu sine pe lângă o tresă pe umăr şi o creştere a responsabilităţilor ce revin tuturor în îndeplinirea misiunilor încredinţate.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 29, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.