Avansări în grad la I.P.J. Satu Mare, în apropierea Zilei Naționale a României

Miercuri, 29 noiembrie a.c., cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, a fost organizată la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, o ședință festivă. Cu această ocazie au fost avansați pentru merite excepționale în activitatea profesională, în gradul profesional următor, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 2 ofițeri de poliție.

De asemenea, au fost avansați pentru merite excepționale în activitatea profesională, în gradul profesional următor, prin Dispoziția Inspectorului Șef 8 agenți de poliție.

Tot în cadrul ședinței festive au fost numiți în funcție prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 7 polițiști care au promovat examenul de trecere în corpul ofițerilor de poliție în cadrul structurilor de investigații criminale și investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Toți polițiștii au fost avansați la gradul de subinspector de poliție.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare le dorește mult succes și împliniri atât în plan personal, cât și în plan profesional!

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on noiembrie 29, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.