Acțiune a polițiștilor sătmăreni vizând reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic

Marți, 12.12.2017, în zona frontierei comune cu Ungaria, respectiv punctul de frontieră Petea, polițiștii sătmăreni din cadrul Serviciului Rutier, coordonați de către șeful structurii – comisar de poliție Lupisca Marius au organizat o acțiune pentru depistarea și sancționarea încălcărilor normelor la regimul circulației pe drumurile publice. Operațiunea s-a desfășurat în baza Planului Comun de Acțiune, semnat în 2013 la nivelul celor două poliții naționale – România și Ungaria, vizând reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic.Totodată, prin distribuirea în trafic, cu sprijinul ofițerului din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității – inspector principal de poliție Chiorean Liviana și a ofițerului de relații publice – subcomisar de poliție Candrea Ținca Alina, a unor pliante conținând aspectele de noutate ale legislației din Ungaria, precum și diferențele față de legislația rutieră din România, s-a urmărit și informarea participanților la traficul rutier care intenționează să se deplaseze în țara vecină.

Acțiunea desfășurată se înscrie în sfera acțiunilor comune realizate în zona frontierei comune cu Ungaria, pe raza județelor Arad, Bihor, Satu Mare și Timiș, axate pe reducerea numărului și al consecințelor accidentelor de circulație și distribuirea unor pliante cu recomandări adresate participanților la traficul rutier din țara noastră care intenționează să se deplaseze în Ungaria. Se urmărește continuarea colaborării cu Ungaria, prin organizarea unor activități comune cu reprezentanții poliției rutiere din Ungaria, în vederea reducerii riscului rutier în rândul participanților la trafic.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 13, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.