Artistul Enyedi Zsolt a deschis la Castelul din Carei o expoziție individuală de grafică-foto

Duminică, 17 decembrie 2017, de la ora 15.00 în sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției individuale de artă fotografică și grafică a artistului Enyedi Zsolt.

Expoziția reprezintă ultimul eveniment de artă fotografică din acest an al Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei, un an extrem de bogat în manifestări culturale pentru club.

Enyedi Zsolt a venit în fața publicului și de această dată cu o viziune unică și personală, transpunând caracteristicile emoțiilor și gândurilor prin intermediul luminii și culorii, dar și prin lipsa acestora.

În cadrul vernisajului au luat cuvântul Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură a Municipiului Carei, Bikfalvi Zsolt, vicepreședinte al Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei și realizatorul expoziției, Enyedi Zsolt.

Momentul artistic a fost pregătit de Keresztesi Dávid, care a pregătit un moment inedit de haiku.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei, Direcției de Cultură și Sport Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 18, 2017. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.