105 litri alcool fără documente de proveniență, depistați de polițiștii de frontieră careieni

Polițiștii de frontieră careieni au descoperit într-o mașină 105 litri de alcool pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta niciun document de proveniență.
 
11131Marţi, 23 aprilie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al poliţiei de Frontieră Satu Mare în cooperare cu lucrători din cadrul DJAOV Satu Mare, au oprit pentru control, în municipiul Carei, un autoturism marca Chrysler Stratus, condus de Arpad P, cetăţean maghiar, în vârstă de 45 de ani.
Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, în portbagaj a fost descoperit un rezervor auxiliar, care nu era conectat la motorul maşinii. În acesta se afla un lichid cu miros de alcool. Bărbatul, precum şi autoturismul au fost conduse la sediul STPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.
În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 105 litri alcool etilic cu o concentraţie de 96 de grade, pe care şoferul urma să o transporte în localitatea Urziceni.
 
Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 40 l alcool etilic..Mașina a fost indisponibilizată la sediul SPTF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor, iar cei 105 litri de alcool în valoare de 5.250 lei, au fost ridicaţi în vederea confiscării.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 24, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.