5 sătmăreni au decedat zilele trecute, fiind găsiți în stop cardiorespirator de ambulanțieri

În intervalul 22-27.12.2017, echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare au intervenit la 591 de solicitări, în medie 118 pe zi, din care 534 de cazuri pentru urgențe. Nu s-a constatat o creștere a numărului mediu de solicitări în 24 de ore.

În perioada 22-27.12.2017 au fost înregistrate 15 solicitări pentru sindroame diareice, 13 solicitări pentru dureri abdominale (colici biliare, gastrite acute etc.), 15 solicitări pentru persoane în stare de ebrietate (aflate în loc public sau la domiciliu), 5 solicitări pentru persoane aflate în stop cardiorespirator (4 pacienți au fost declarați decedați la locul solicitării fără a se efectua manevre de resuscitare fiind prezente semne de moarte biologică, iar o persoană a fost resuscitată timp de 45 minute din păcate fără rezultat).

Echipajele ambulanței au acordat asistență de urgență la victimele a două accidente rutiere (la Apa și Sătmărel), transportând la UPU trei victime.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 28, 2017. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.