Amenzi în valoare de peste 9.500 lei, aplicate ieri de către polițiștii rutieri sătmăreni

Polițiștii rutieri sătmăreni au aplicat în cursul zilei de ieri, 27 decembrie a.c., peste 40 de sancțiuni contravenționale, pentru nereguli privind circulația autovehiculelor pe drumurile publice, valoarea acestora depășind 9.500 de lei. De asemenea, au reținut în vederea suspendării 5 permise de conducere.

Exemple:

La data de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul serviciului Rutier au depistat în trafic, pe DN 1C, în localitatea Iojib, un bărbat, de 47 de ani, din județul Maramureș, care circula cu viteza de 120 km/h pe un sector de drum cu limita maximă admisă de 50km/h.

Tot la data de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat, pe DN 19 F, în localitatea Odoreu, un bărbat, de 49 de ani, din județul Maramureș, care a efectuat o depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu.

Ambilor conducători auto le-au fost reținute permisele de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 28, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.