Ștrandul termal se redeschide de sâmbătă

Miercuri, 24 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă susținută în sala Consiliului Local de catre primarul municipiului Dorel Coica și reprezentantul firmei  SC Beny Alex SRL, Radu Hosu, a fost anunțat că începând de sâmbătă, 27 aprilie, strandul termal din municipiul Satu Mare își redeschide porțile pentru un nou sezon.

StrandPrimarul a declarat că „ne-am înţeles cu conducerea firmei care administrează ştrandul să reducem costul unui bilet pentru pensionarii din municipiul Satu Mare de la 9 lei cât era anul trecut, la 5 lei în acest an”. Radu Hosu a adăugat că în prima lună pensionarii vor intra pe baza cărţilor de identitate şi a cupoanelor de pensie urmând ca din luna iunie să fie eliberate abonamente speciale de acces în zona ştrandului pentru persoanele vârstnice.

La începutul sezonului ștrandul va funcționa în  intervalul orar 08.00-21.00. De facilităţi la costul biletelor vor beneficia şi restul persoanelor. Astfel, dacă anul trecut contravaloarea unui bilet de intrare pentru adulţi era de 18 lei, în acest an costul unui bilet va fi de 15 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii din alte localităţi (situate în afara municipiului, reşedinţă de judeţ) vor plăti 7 lei la intrarea în ştrand.

Radu Hosu a mai adăugat că referitor la infrastructura zonei de agrement „am rămas la structura anului trecut, cu cele şapte bazine. În acest an dorim să finalizăm lucrările la barul tropical şi să reuşim să obţinem linii de finanţare pentru baza de tratament. În prezent avem toate avizele necesare iar documentaţia am depus-o la două bănci în vederea obţinerii unei linii de finanţare."

Pentru a se finaliza lucrările la infrastructura ștrandului mai este nevoie  3,5 milioane de euro din care 1,8 milioane euro, vor fi luați printr-un credit iar restul de bani va fi asigurat de către firmă”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 24, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.