Mii de pocnitori și petarde, găsite de polițiști ieri asupra a patru tineri

La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat, în municipiul Satu Mare, doi tineri, de 14, respectiv 16 de ani, ambii din Satu Mare care dețineau asupra lor 1.924 bucăți pocnitori, din categoria celor interzise la deținere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive.

Tot la data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat, în localitatea Agriș, un tânăr, de 19 ani, din aceeași localitate, care avea asupra sa 3.960 bucăți de petarde, din categoria celor interzise la deținere.

La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, au identificat, pe raza localității Coca, un tânăr, de 21 de ani, din Gherța Mică, având asupra sa 1.090 bucăți de petarde, din categoria celor interzise la deținere.

În ambele cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiune cu articole pirotehnice, fără drept.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 29, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.