Amenzi de peste 10.000 lei aplicate ieri de polițiștii rutieri și 5 permise suspendate

Polițiștii rutieri sătmăreni au aplicat în cursul zilei de ieri, 28 decembrie a.c., peste 30 de sancțiuni contravenționale, pentru nereguli privind circulația autovehiculelor pe drumurile publice, valoarea acestora depășind 10.000 de lei. De asemenea, au reținut în vederea suspendării 5 permise de conducere.

La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul serviciului Rutier au depistat în trafic, pe arterele principale din județul Satu Mare, trei conducători auto, cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, care circulau cu viteze cuprinse între 103-110 km/h pe sectoare de drum cu limita maximă admisă de 50km/h.

Tuturor conducătorilor auto le-au fost reținute permisele de conducere.

Tot la data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul serviciului Rutier au identificat în trafic, pe DN 19 în localitatea Ciuperceni, un bărbat, de 47 de ani, din Satu Mare care a efectuat o manevră de depășire neregulamentară în zona de acțiune a indicatorului Depășirea interzisă.

Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on decembrie 29, 2017. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.