Conducători auto depistați de polițiști fără permis de conducere la Moftinu Mare și Tășnad

Polițiștii Secției Poliție Rurală Carei au identificat, la data de 30 decembrie 2017, pe raza localității Moftinu Mare un bărbat, de 37 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

La data de 31 decembrie 2017, polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad- Formațiunea Rutieră, au identificat în trafic, un bărbat, de 26 de ani, din Tășnad, care conducea un autoturism.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere de nici o categorie.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 3, 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.