Misiunea de intervenție a intrat în linie dreaptă pe amplasamentul sondei de gaz

În cea de-a 18-a zi de la izbucnirea incendiului la sonda de gaz din apropierea comunei Moftinu Mare, a fost eliberat întregul perimetru de materialele care împiedicau accesul forțelor de intervenție și a fost extrasă din focar suprastructura metalică, astfel încât să fie asigurat accesul la capul sondei.

Aceste condiții fiind create, echipa de sondori a evaluat situația în vederea stabilirii strategiei de captare eficientă și sigură a gazului.

Pe parcursul celei de-a optsprezecea zi de la izbucnirea incendiului, cu ajutorul echipamentelor speciale aduse pe amplasament, sub protecția oferită de pompierii millitari, s-a reușit tăierea capului sondei, în vederea înlocuirii acestuia cu altul nou. După finalizarea acestei operațiuni, se va putea trece la acțiunea de închidere a sondei.În această seară, la ora 18:00, la Căminul Cultural Moftinu Mare, va avea loc o nouă întâlnire cu cetățenii, în cadrul căreia vor fi prezentate măsurile întreprinse până în prezent.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 4, 2018. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.