Kiszner Enikő și Silaghi Simona Luminița vă invită joi la prima expoziție din acest an la Satu Mare

Consiliul Județean Satu Mare, Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare și Asociația Artiștilor Plastici Satu Mare vă invită joi, 11 ianuarie 2018, de la ora 16.00, la vernisajul expoziției de arte vizuale în Galeria de Arte Plastice a Consiliului Județean Satu Mare.Expun membrii Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare: Kiszner Enikő Antonela și Silaghi Simona Luminița. Programul cultural (folk) este asigurat Morar Loredana.

Expoziția este deschisă între 11 ianuarie 2018 – 7 februarie 2018.

Kiszner Eniko Antonela s-a născut pe 20 aprilie 1973 la Satu Mare. Este căsătorită și are doi copii. A urmat Liceul Industrial nr. 4 Satu Mare, și un curs de 2 ani de design vestimentar. Lucrează în mix art și technica quilling (arta rulării hârtiei). A expus la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale. Lucrează la Electrica Distribuție Transilvania Nord ca operator calculator. De anul trecut este membră în Asociația Artiștilor Plastici Satu Mare.

Silaghi Simona Luminița s-a născut la Târgu Mureș la 26 martie 1969. A învățat la Liceul Economic și De Drept Administrativ din Petroșani. A urmat cursurile Facultății de Mașini și Instalații Miniere din Petroșani. În perioada studiilor școlare a participat la diferite concursuri de desen și pictură unde a obținut diferite diplome.

Din 2017 urmează cursurile Școlii de Arte Satu Mare, sub îndrumarea prof. Robert Abkorovits. Tot de atunci este membră a Asociaţei Artiştilor Plastici Satu Mare. Preferă pictura în ulei, acrilice și grafica. Realizează peisaje, flori, portrete, naturi statice, lucrări abstracte.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 7, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.