”Iluzii” de Ivan Vîrîpaev, în premieră la Teatrul de Nord – Secția Română, pe 14 și 16 ianuarie

Secția Română a Teatrului de Nord vă invită duminică 14 ianuarie 2018, ora 19.00 – sala mare, la premiera spectacolului ”Iluzii” de Ivan Vîrîpaev, traducerea Bogdan Budeș, regia artistică Cristian Ban. Distribuția: Raluca Mara, Ioana Cheregi, Romul Moruțan, Cătălin Mareș. Light design: Lucian Moga, Alexandru Dancu.Spectacolul se reia în 16 ianuarie și se joacă în afara abonamentelor.

În spectacolul ”Iluzii”, 4 actori relatează aproape sub forma unui reportaj povestea a 4 personaje, 2 cupluri, soț și soție. Povestea de viață, de dragoste și de moarte a 4 oameni. Aflăm cum îi cheamă și îi urmărim pe tot parcursul vieții lor de cuplu. Dar e doar aparent povestea lor. Iluziile care îi bântuie pe cei patru sunt și iluziile cu care ne confruntăm cu toții. Povestea lor e de fapt povestea noastră. De aceea lipsesc artificiile teatrale. Acțiunea, decorul și costumele ar trebui să prindă contur în imaginația fiecăruia dintre spectatori. Locația ar putea fi oriunde. În sufrageria noastră, în curtea noastră, pe terasa noastră… sau pe o stație spațială. Și de aceea nu e importantă. Importantă e perpetua căutare a unui răspuns la întrebarea care ne marchează viața: ce e dragostea. Și, fiindcă în tot timpul în care căutam acest răspuns suntem învăluiți de foarte multe iluzii, această piesă este o comedie.

Durata spectacolului: 1 oră, 20 min.

ILUZII de Ivan Vîrîpaev

Traducere din limba rusă Bogdan Budeș

Regia artistică: Cristian Ban

Light design: Lucian Moga, Alexandru Dancu

Distribuția:

Prima femeie – Raluca Mara

A doua femeie – Ioana Cheregi

Primul bărbat – Romul Moruțan

Al doilea bărbat – Cătălin Mareș

Informații despre bilete:

Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6. Telefon: 0261712106, e-mail: agenție.teatruldenord@gmail.com

bilete online: https://www.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/2200/Teatrul-de-Nord-Satu-Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 9, 2018. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.