Acţiuni ale Poliției pentru siguranţa participanţilor la trafic și asigurarea unui climat de siguranță civică

Pe parcursul, zilei de ieri, 15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și în vederea asigurării unui climat de siguranță civică, pe raza judeţului.

Pe lângă drumurile naționale și municipiul Satu Mare, unde au acționat cu preponderență polițiștii rutieri, au fost organizate acțiuni și în localități, precum Valea Vinului, Tășnad și Racșa.

În cadrul acțiunilor, pentru abaterile constatate, au fost aplicate peste 120 de sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002, în valoare de aproximativ 25.000 de lei și peste 20 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, în valoare de peste 7.200 de lei. La acțiuni au participat și specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 8 permise de conducere. Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat în trafic, 6 conducători auto cu vârste cuprinse între 26 și 59 de ani, care au condus autoturismele cu viteze cuprinse între 104-124 km/h pe sectoare de drum cu limita de viteză de 50 km/h.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 16, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.