Sătmărenii căsătoriți de 50 și 60 de ani au fost premiați și felicitați de Primărie

Primăria Municipiului Satu Mare a făcut o tradiție din premierea și recunoașterea celor mai longevivi cetățeni ai orașului. Vineri, de la ora 12.00, sala de căsătorii s-a umplut de persoane care au depășit 80 și respectiv 90 de ani de viață.

Viceprimarul municipiului, Doina Feher, le-a înmânat tuturor celor prezenți câte o diplomă și suma simbolică de 500 de lei.

Emoționați, sărbătoriții au primit felicitările și cadourile administrației locale, în aplauzele celorlalți participanți la eveniment. „Secretul unei vieți de cuplu de durată e răbdarea și înțelegerea reciprocă”, a spus unul dintre participanții la eveniment.

Seniorii i-au sfătuit pe tinerii care se vor să-și unească destinele să nu țină supărare. La finalul ceremoniei fiecare dintre octogenari și nonagenari au făcut fotografii pentru a imortaliza aceste momente unice.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 19, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.