Elevi de la Colegiul Tehnic ”Unio – Traian Vuia”, la concursul internațional „Szakma Sztár”

La finele lunii ianuarie, elevii Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia” au participat la un Concurs internațional pe meserii pentru elevii din învățământul profesional, ultimul an de studiu, intitulat „Szakma Sztár”. Elevii Balla Szilárd, Boros Norbert Zoltán și Szabo Fábián au participat la faza locală, redactând o lucrare în care au rezolvat subiecte unice la nivel internațional.

În funcție de punctaj, ei pot să se califice la faza regională, iar, mai apoi, în faza finală, care va avea loc în luna aprilie la Budapesta. Meseriile participante la concurs au fost stabilite de Camera de Comerț și Industrie, elevii Colegiului Tehnic „Unio-Traian Vuia” având specializarea instalatori instalații tehnico-sanitare și de gaze, fiind pregătiți de prof. ing. Oros Romul.

Organizarea concursului a fost sprijinită de conducerea școlii, director prof. dr. Popescu Vlaicu, dir. adj. Tarcza Maria și prof. Baranyai Tiberiu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 5, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.