6.000 lei amendă pentru transporturi ilegale de material lemnos, la Tășnad și Corund 

Joi, 01 februarie, în jurul orelor 09:30, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu pe raza localităţii Tăşnad, a identificat ,o autoutilitară care transporta material lemnos.

La solicitarea adresată proprietarului autoutilitarei de a pune la dispoziţie documentele de provenienţă ale materialului lemnos, jandarmii au constatat faptul că acesta transporta o cantitate mai mare decât cea înscrisă în avizul de însoţire. În acest context, patrula a dispus confiscarea materialului lemnos şi depozitarea acestuia la Ocolul Silvic Tăşnad. Pentru fapta sa, proprietarul autoturismului a fost sancţionat cu suma de 3.000 de lei.

Sâmbătă, 03 februarie, în jurul orelor 13:20, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu pe raza localităţii Corund, a identificat o autoutilitară care transporta material lemnos.

La solicitarea adresată proprietarului autoutilitarei de a pune la dispoziţie documentele de provenienţă ale materialului lemnos, jandarmii au constatat faptul că acesta transporta cu 2,20 metri cubi mai mult decât cantitatea înscrisă în avizul de însoţire. În acest context, patrula a dispus confiscarea materialului lemnos şi depozitarea acestuia la Cantonul Silvic Fântâna Pintii. Pentru fapta sa, proprietarul autoturismului a fost sancţionat cu suma de 3.000 de lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 5 februarie 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.