Acțiune în trafic a polițiștilor rutieri. 11 conducători auto s-au ales ieri cu permisul suspendat

Ieri, 6 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Satu Mare, privind prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, acționând pe linia neacordării priorității de trecere pietonilor.

Ca urmare a activităților efectuate de polițiști în cazul a 7 conducători auto cu vârste cuprinse între 41 și 80 de ani s-a dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.

În total, în cadrul acțiunii s-au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 3 100 de lei.

Iar polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au acționat ieri, 6 februarie a.c., pe linia nerespectării regimului de viteză în localități și în afara acestora, aplicând în jur de 40 de sancțiuni contravenționale având o valoare de aproximativ 8 200 de lei.

Ca măsura complementară au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 4 conducători auto care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar cu viteze cuprinse între 101 km/h și 149km/h.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 7, 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.