Amenzi în valoare de 33.700 de lei, aplicate ieri de polițiști în județ. 12 permise au fost reținute

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare acționează în permanență pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere astfel, și ieri, 8 februarie a.c., au desfășurat activități specifice pe principalele artere rutiere din județ.

În total au fost aplicate de polițiști peste 100 de sancțiuni contravenționale, având o valoare de aproximativ 33.700 de lei, fiind reținute 12 permise de conducere și ridicate 4 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au acționat cu preponderență pe drumul național 19, filmând și înregistrând cu aparatul radar 8 conducători auto care au circulat cu viteze cuprinse între 102 km/h și 144 km/h pe sectoare de drum unde limita maximă admisă era de 50 km/h sau 70 km/h. Față de aceștia s-a dispus măsura complementară de reținere a permisului de conducere pentru 90 de zile.

Autovehicul neînmatriculat depistat de polițiști în trafic: La data de 8 februarie a.c., polițiștii Formațiunii Poliției Rutiere din cadrul Poliției oraș Livada au identificat în trafic pe str. Teilor din oraș Livada un tânăr, de 19 ani, din localitatea Dumbrava, în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 10, 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.