Amenzi în valoare de aproximativ 28.200 lei, aplicate ieri de polițiștii rutieri în județ

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 12 februarie a.c., activități cu scopul de a preveni accidentele de circulație, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 28.200 de lei. Totodată, au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 10 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

La data de 12 februarie a.c., Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat în trafic, cinci conducători auto, cu vârste cuprinse între 28 și 47 de ani, care au circulat cu viteze cuprinse între 102-125 km/h. În toate cele cinci cazuri au fost reținute permisele de conducere.

La data de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au identificat pe DJ 193A, în localitatea Socond, un bărbat, de 44 de ani, din Cuța, în timp ce conducea un autoturism.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au constatat faptul că, bărbatul aflat la volanul autoturismului nu deține permis de conducere.

Tot, la data de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au identificat în localitatea Beltiug, un bărbat, de 29 de ani, din aceeași localitate, aflat la volanul unui autoturism.

În urma controlului documentelor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 13, 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.