Accident cu trei victime din care două încarcerate, pe DN E81 la ieșirea din oraș

În cursul zilei de joi, 15 februarie de la ora 12:48, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier pe drumul european E81, la ieșirea din municipiul Satu Mare.

La faţa locului s-au deplasat 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, două ambulanţe tip S.M.U.R.D. (Echipaj de Prim Ajutor Calificat și Terapie Intensivă Mobilă) şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare.

În urma impactului dintre două autoturisme au rezultat trei victime, dintre care două încarcerate (șoferii celor două autoturisme) și una care a reușit să se autoevacueze.

Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea celor două victime. Unul dintre șoferi (un bărbat în vârstă de 50 de ani) a fost extras din autoturism în stare de conștiență, însă cu politraumatisme la nivelul brațelor și picioarelor, echipajul medical intervenind pentru acordarea primului ajutor medical și transportarea acestuia la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. Din nefericire, cel de-al doilea șofer (un bărbat în vârstă de 76 de ani) nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat de către medicul prezent la fața locului.

Pentru cea de-a treia victimă, pasagera din dreapta în autoturismul condus de șoferul în vârstă de 50 de ani, s-a intervenit în vederea acordării primului ajutor medical.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 16, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.