Amenzi în valoare de 55.200 de lei, aplicate de polițiștii rutieri la acest sfârșit de săptămână

Poliţiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare acţionează permanent pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice. În perioada 16-18 februarie a.c., aceștia au fost prezenți pe principalele artere rutiere din județ, iar în urma activităților desfășurate au aplicat peste 245 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 55.200 de lei.

Totodată, au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 26 de permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Pe parcursul acestei perioade polițiștii rutieri au filmat și înregistrat cu aparatul radar 22 conducători auto cu vârste cuprinse între 20 și 68 de ani, care circulau cu viteze cuprinse între 101 km/h și 148 km/h.

Totodată, la data de 18 februarie a.c., polițiștii au identificat, în trafic, doi bărbați, de 25, respectiv 38 de ani, ambii din județul Maramureș, care au efectuat manevre neregulamentare de depășire. Ambilor conducători auto le-au fost reținute permisele de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 19, 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.