Sute de pachete de țigări ucrainene găsite asupra unui bărbat la P.T.F. Halmeu

În data de 20.02.2018, în jurul orei 19.00, s-a prezentat în P.T.F. Halmeu, jud. Satu Mare, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Adrian C., în vârstă de 32 de ani, conducând un autoturism marca Fiat.

În baza unei analiza de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în rezervorul autoturismului, cantitatea de 400 pachete de țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 1.800 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Fiat, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 21, 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.