120 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 31.500 de lei, aplicate ieri de polițiști

Ieri, 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Biroului Rutier Satu Mare, au continuat acțiunile pe linia neacordării priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni în vederea prevenirii accidentelor de circulație.

Astfel, au fost aplicate în jur de 120 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 31.500 de lei, și a fost dispusă reținerea a 26 de permise de conducere pentru încălcarea unor norme rutiere.

Din totalul de 26 de permise de conducere reținute, în cazul a 19 conducători auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 22 februarie 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.