Instituția Prefectului a oferit cadouri copiilor de la Casa de top familial „Orhideea” din Rătești

Conform tradiţiei începute în urmă cu doi ani, în preajma marilor sărbători creştine, angajaţii Instituţiei Prefectului Satu Mare nu uită să aducă un strop de bucurie şi atmosferă de sărbătoare în sufletele copiilor de la Casa de tip familial „Orhideea” din Răteşti.
 
ratestiPentru că mai sunt câteva zile până la Sfintele Paşti, prefectul Eugeniu Avram a dorit să înmâneze personal pachetele cu dulciuri celor 11 copii din cadrul centrului, achiziţionate din sumele donate de angajaţii Instituţiei Prefectului, cărora li s-au adăugat seturi de palete badminton, remi, şah, table şi jocuri de puzzle. În numele copiilor şi a personalului, şefa Casei de tip familial „Orhideea”, Ileana Riebel, a ţinut să mulţumească pentru faptul că în fiecare an angajaţii Instituţiei Prefectului se gândesc la copiii defavorizaţi şi reuşesc să le producă bucurie şi să simtă că nu sunt singuri pe lume.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 26, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.