Concursuri de talente pentru copii și tineri la Carei: Tip Top Prichindel și Tip Top Junior

Centrul Cultural Carei, Direcția de Cultură a Municipiului Carei organizează joi, 22 martie de la ora 17.00 la Centrul Cultural al Municipiului Carei concursul de talente Tip Top Junior (pentru elevii de clasele V-XII), și vineri, 23 martie de la ora 17.00 concursul de talente Tip Prichindel (pentru copii de grădiniță și clasele I-IV). 

Tip Top Prichindel: Concursul se adresează copiilor de la grădinițe și elevilor din clasele I-IV. Fiecare grădiniță/școală poate înscrie în concurs între 5 și 10 copii. Aceștia pot interpreta un cântec, o poezie, un număr de magie sau acrobație, pot dansa, imita un cântăreț sau actor celebru, pot alege să performeze în orice domeniu artistic în care sunt talentați.

Înscrierile se pot face până în data de 20 martie 2018, prin depunerea unei liste de către fiecare instituție școlară în parte, la Centrul Cultural sau individual la telefon 0745 675 240. Persoană de contact: Raluca Păvăluc.

La concurs se pot înscrie și copii din afara municipiului Carei. Evenimentul va avea loc joi, 22 martie 2018, ora 17.00 la Centrul Cultural al Municipiului Carei – Sala „Deák Endre”.

Tip Top Junior: Concursul se adresează elevilor din clasele V-XII. Fiecare școală/liceu poate înscrie în concurs între 5 și 10 elevi. Aceștia pot interpreta un cântec, o poezie, un număr de magie sau acrobație, pot dansa, imita un cântăreț sau actor celebru, pot alege să performeze în orice domeniu artistic în care sunt talentați.

Înscrierile se pot face până în data de 20 martie 2018, prin depunerea unei liste de către fiecare instituție școlară în parte, la Centrul Cultural sau individual la telefon 0745 675 240. Persoană de contact: Raluca Păvăluc.

La concurs se pot înscrie și copii din afara municipiului Carei. Evenimentul va avea loc vineri, 23 martie 2018, ora 17.00 la Centrul Cultural al Municipiului Carei – Sala „Deák Endre”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 23, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.