Case în flăcări la Negrești-Oaș, Vama și Satu Mare, stinse de pompieri zilele trecute

Pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş au intervenit, în zilele de 24 şi 25 februarie a.c., pentru lichidarea a două incendii produse la trei case situate în localităţile Negreşti Oaş şi Vama și la Satu Mare. 

Incendiul din Negreşti Oaş a fost anunţat sâmbătă la ora 11:44. La adresa menţionată s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, care a reușit stingerea cu operativitate a flăcărilor care se manifestau la hornul casei.

Pentru stingerea incendiului din localitatea Vama, anunţat duminică la ora 09:44, au intervenit cinci subofițeri din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Alături de pompierii militari, pentru stingerea incendiului au intervenit şi pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Vama.

Ambele incendii au fost stinse în limitele găsite, forțele prezente la fața locului reuşind să înlăture pericolul propagării focului la casele de locuit.

Cauza probabilă a producerii ambelor incendii a fost coșul de fum necurățat. În urma evenimentelor a ars funinginea din interiorul coşurilor de fum.

Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit duminică, în jurul orei 00:25, pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă din localitatea Satu Mare.

La sosirea forțelor de intervenţie flăcările se manifestau la una dintre încăperi și se degaja o mare cantitate de fum din întreg imobilul. Pompierii au reușit lichidarea rapidă a incendiului, împiedicând propagarea acestuia la restul încăperilor.

În urma incendiului au ars un pat şi două fotolii și s-au degradat elemente de mobilier din camera respectivă şi zugrăveala din toată casa. Se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei care a dus la izbucnirea acestui incendiu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 26, 2018. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.