Trei transporturi ilegale de lemne, sancţionate de jandarmi la acest sfârșit de săptămână

Sâmbătă, 24 februarie, în jurul orelor 11:30, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu pe raza localităţii Nadişu Hododului, a identificat un atelaj hipo care transporta material lemnos.

La solicitarea adresată proprietarului atelajului hipo de a pune la dispoziţie documentele de provenienţă ale materialului lemnos, jandarmii au constatat faptul că acesta nu avea nici un document valabil. În acest context, patrula a dispus confiscarea materialului lemnos şi depozitarea acestuia la Ocolul Silvic Tăşnad. Pentru fapta sa, proprietarul atelajului hipo a fost sancţionat cu suma de 5.000 de lei.

Sâmbătă, 24 februarie, în jurul orelor 14:15, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu pe raza localităţii Supuru de Jos, a identificat un atelaj hipo care transporta material lemnos. La solicitarea adresată proprietarului atelajului hipo de a pune la dispoziţie documentele de provenienţă ale materialului lemnos, jandarmii au constatat faptul că acesta nu avea nici un document valabil.

În acest context, patrula a dispus confiscarea materialului lemnos şi depozitarea acestuia la Ocolul Silvic Tăşnad. Pentru fapta sa, proprietarul atelajului hipo a fost sancţionat cu suma de 5.000 de lei.

Sâmbătă, 24 februarie, în jurul orelor 16:00, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu pe raza localităţii Bixad, în zona Capul Câmpului a surprins o persoană în timp ce tăia material lemnos de pe un teren cu vegetaţie forestieră din afara fondului forestier naţional fără drept,.

Persoana în cauză a fost sancţionată cu suma de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi lăsat în custodia proprietarului.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 27, 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.