Opt conducători auto au rămas ieri fără permise, în urma activității din trafic a Poliției Rutiere

Ieri, 26 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități cu scopul de a preveni accidentele de circulație, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat peste 40 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 15.900 de lei.

Totodată, au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 8 permise de conducere.

La data de 26 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat în trafic, șase conducători auto, cu vârste cuprinse între 24 și 42 de ani, în timp ce se deplasau cu viteze cuprinse între 103-122km/h, pe diferite sectoare de drum cu limita maximă admisă de 50km/h.

Tot, la data de 26 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat, în trafic, doi conducători auto, de 20, respectiv 45 de ani, ambii din județul Satu Mare, care, la trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a străzii.

Tuturor conducătorilor auto, din situațiile de mai sus, le-au fost reținute permisele de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 27, 2018. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.